Transport Service Group (TSG), reprezentantul exclusiv Shell in România pentru serviciile de carduri euroShell, a intrat în acționariatul Wind Soft Grup și Wind Soft Systems, prin preluarea unei participații de 20% din capitalul fiecărei societăți.
Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider
În ambele cazuri, acțiunile au fost cesionate de Diana Cipcă – 5%, Florinel Cipcă – 5%, Aniela Nedeluș – 5% și Ștefan Nedeluș – 5%.
După transferul titlurilor, Diana Cipcă mai deține 15% din capitalul social al Wind Soft Grup, Florinel Cipcă a rămas cu 25%, Aniela Nedeluș cu 10% și Ștefan Nedeluș cu 30%.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
Aceleași cote procentuale le regăsim și la Wind Soft Systems după transferul acțiunilor.
Contactați de Profit.ro, reprezentanții TSG nu au explicat motivele intrării în acționariatul celor două firme de software.
Cu afaceri de 2,8 milioane de lei în 2017, în creștere față de anul precedent, Wind Soft Grup a fost înființată în anul 2003 și desfășoară activități de realizare a soft-ului la comandă (software orientat client), potrivit datelor www.termene.ro. Cu un număr mediu de 13 angajați în 2017, profitul net al companiei a crescut de peste 5 ori, la 711.066 lei.
Wind Soft Systems are ca obiect activități de editare a altor produse software și a consemnat în 2017 afaceri de 1,83 milioane de lei, în urcare cu 25% față de anul precedent.
CITEȘTE ȘI RCS&RDS și-a înființat o companie de software și servicii ITFață de 2016, profitul net al companiei s-a dublat anul trecut, la 474.538 lei. Numărul mediu de angajați a fost 13 în 2017, cu 4 mai mare față de 2016.
Înființată în ianuarie 2005, Transport Service Group (TSG) are peste 50 de salariați și este reprezentant exclusiv Shell în România pentru serviciile de carduri euroShell.
Serviciul de carduri euroShell se adresează firmelor de transport rutier internațional și permite plata combustibilor, a taxelor de drum și altor servicii complementare transportului rutier.
CITEȘTE ȘI ANIS a finalizat bilanțul pe 2017: Piața locală de software și servicii IT înregistrează o creștere sub așteptăriAnul trecut, cifra de afaceri a companiei a atins 46,78 milioane de lei, în scădere de la 49,38 milioane de lei în 2016. Profitul net a coborât cu 5%, la 13,92 milioane de lei.
Potrivit www.termene.ro, TSG este controlată de Ovidiu Ioan Andreiș – 70%, alături de Odette Liliana Iacoban – 10%, Ionuț Zamfir – 8%, Laurențiu Constantin Sterian – 6% și Luminița Violeta Andrieș – 6%.
Andrieș deține funcția de director în Transport Service Group din aprilie 2005, conform profilului disponibil pe rețeaua de socializare profesională LinkedIn. Anterior, în perioada 2000-2005, el a fost director de vânzări în cadrul sucursalei locale a companiei anglo-olandeze Shell.
Andrieș este absolvent al Universității Tehnice Gheorghe Asachi din Iași.