Un român preia conducerea operațiunilor tehnice ale UPC pentru Europa Centrală și de Est

Un român preia conducerea operațiunilor tehnice ale UPC pentru Europa Centrală și de Est

Ionuț Voinea, VP Integration & Operations pentru regiunea Europa Centrală și de Est a Liberty Global

scris 10 aug 2017

Directorul tehnic al UPC Romania, Ionuț Voinea, a fost numit în funcția VP Integration & Operations pentru regiunea Europa Centrală și de Est a grupului american Liberty Global, a anunțat joi operatorul prin cablu.

Începând cu această lună, Voinea va conduce toate operațiunile tehnice ale Liberty Global din regiunea Europa Centrală și de Est (CEE), care include Polonia, Ungaria, România, Cehia și Slovacia, precum și operatorii DTH din aceste cinci țări.

Veniturile UPC Romania au crescut cu 6,5% în primul semestru, la 361,5 milioane de lei CITEȘTE ȘI Veniturile UPC Romania au crescut cu 6,5% în primul semestru, la 361,5 milioane de lei

El și-a început cariera în 2006 în cadrul departamentului Customer Care și a deținut mai multe poziții de management la UPC România, Ungaria și CEE.

În 2015, Voinea a preluat funcția de Technology Director al UPC România, fiind responsabil de toate operațiunile de rețea și clienți, dezvoltarea rețelei, zona tehnologică, logistică, supply chain și funcțiunile de suport.

La începutul anului 2017, el a preluat responsabilitați extinse în cadrul Regiunii Europa Centrală și de Est a UPC, conducând divizia de dezvoltare rețele de acces din cele cinci țări CEE.

Voinea, 33 ani, a absolvit Facultatea de Electronică și Telecomunicații din cadrul Universității Politehnica București și a participat de asemenea la programul de leadership INSEAD CTAM Executive Management.

Șeful UPC Romania va prelua și funcția de director general al UPC Ungaria CITEȘTE ȘI Șeful UPC Romania va prelua și funcția de director general al UPC Ungaria

UPC România este una dintre cele mai mari companii de telecomunicații de pe piața locală. Compania furnizează servicii de televiziune (digitală, prin satelit și analogică), Internet în bandă largă și telefonie în aproximativ 300 de localități.

Operatorul are aproape 1,3 milioane de clienți.

UPC România este afiliată la Liberty Global, un important jucător international de comunicații prin cablu, cu operațiuni în peste 30 de țări în Europa, America Latină și Caraibe, precum și 59 milioane de clienți.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
upc romania
director tehnic
avansare
ionut voinea
liberty global