VIDEO Elizabeth Warren își anunță intenția de a candida la obținerea învestiturii democrate în alegerile prezidențiale din 2020

VIDEO Elizabeth Warren își anunță intenția de a candida la obținerea învestiturii democrate în alegerile prezidențiale din 2020
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 dec 2018

Senatoarea democrată Elizabeth Warren a anunțat luni că intenționează să candideze în vederea obținerii învestiturii democrate în alegerile prezidențiale din 2020 în Statele Unite, relatează Reuters.

Warren, senatoare din statul Massachusetts, face parte din aripa stângă a Partidului Democrat, scrie News.ro.

Urmărește-ne și pe Google News

Într-o înregistrare video difuzată luni, ea își prezintă ambițiile cu privire la Statele Unite, care ar trebui, în opinia sa, să fie un tărâm al oportunităților pentru toți, nu doar pentru cei mai bogați.

Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
GRAFIC Ultima ședință de la bursă este „roșie”. Indicele BET închide anul cu un declin de aproape 5%. Ordonanța-minune a dat peste cap socotelile investitorilor CITEȘTE ȘI GRAFIC Ultima ședință de la bursă este „roșie”. Indicele BET închide anul cu un declin de aproape 5%. Ordonanța-minune a dat peste cap socotelile investitorilor

”Aceasta este America pentru care mă bat. Și este motivul pentru care lansez astăzi (luni) un comitet exploratoriu (în vederea alegerilor) prezidențiale”, afirmă ea.

În jur de 20 de pretendenți ar putea să candideze la obținerea învestiturii democrate, iar mulți urmează să-și anunțe intențiile la începutul lui 2019.

În afară de Elizabeth Warren, ar putea să se afle între pretendenți fostul președinte american Joe Biden, senatoarele Kamala Harris, Kirsten Gillibrand și Amy Klobuchar, senatorii Bernie Sanders, Sherrod Brown și Cory Booker, dar și Eric Garcetti, primatul Los Angelesului, și Michael Bloomberg, fostul primar al New Yorkului.

Niciun favorit nu există pentru moment în rândul democraților.

viewscnt
Afla mai multe despre
elizabeth warren
sua