Uniunea Europeană impune taxe antidumping la importurile de oțel din China

Uniunea Europeană impune taxe antidumping la importurile de oțel din China
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 feb 2018

Comisia Europeană (CE) a introdus taxe antidumping de la 17,2% la 27,9% pentru oțelul rezistent la coroziune provenit din China, după ce, în urma unei investigații, s-a descoperit că produsele beneficiau de subvenții ilegale din partea autorităților de la Beijing, transmite DPA.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Taxele se vor aplica în următorii cinci ani. Investigația CE a confirmat că producătorii chinezi au livrat oțel rezistent la coroziune pe piața din UE, cee ace a dus la scăderea prețurilor pentru producătorii europeni, mai ales în Belgia, Franța, Polonia și Olanda, scrie Agerpres.

Darius Vâlcov a fost condamnat la opt ani de închisoare cu executare pentru trafic de influență și spălare de bani. Recent a fost numit consilier al premierului, prima numire semnată de Dăncilă CITEȘTE ȘI Darius Vâlcov a fost condamnat la opt ani de închisoare cu executare pentru trafic de influență și spălare de bani. Recent a fost numit consilier al premierului, prima numire semnată de Dăncilă

Oțelul rezistent la coroziune este utilizat în industria construcțiilor și pentru fabricarea electrocasnicelor. Până în prezent, UE a impus 53 de taxe antidumping în domeniul oțelului și al produselor din fier, din care 27 vizează China.

viewscnt
Afla mai multe despre
taxe
otel
china