Jack Dorsey a plecat de la Bluesky

Jack Dorsey a plecat de la Bluesky
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 6 mai 2024

Fostul șef Twitter, care a fondat, apoi, Bluesky, a anunțat că nu mai face parte din consiliul de administrație al celei din urmă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
20 mai - Eveniment News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Jack Dorsey a făcut cunoscut faptul că nu mai este membru în consiliul de administrație de la Bluesky, fără să detalieze de ce a plecat.

Fostul șef de la Twitter a făcut anunțul, ironic, pe X, platforma deținută acum de Elon Musk. Întrebat dacă mai este consiliul Bluesky de unul dintre urmăritori, Dorsey a răspuns, sec, nu.

Miliardarul Warren Buffett, avertisment despre inteligența artificială: „Am lăsat duhul să iasă din lampă atunci când am dezvoltat armele nucleare.” CITEȘTE ȘI Miliardarul Warren Buffett, avertisment despre inteligența artificială: „Am lăsat duhul să iasă din lampă atunci când am dezvoltat armele nucleare.”

După ce informația a devenit publică, aceasta a fost confirmată și de Bluesky, care i-a mulțumit acestuia pentru contribuție.

Bluesky caută acum un înlocuitor pentru Dorsey „care împărtășește angajamentul de a construi o rețea socială care să pună oamenii în controlul experienței lor".

Fără Dorsey, consiliul Bluesky mai este acum format doar din doi membrii - CEO-ul Jay Graeber și Jeremie Miller, inventarul protocolului XMPP.

viewscnt
Afla mai multe despre
jack dorsey
bluesky
x