Maguay Computers vrea să implementeze la Loteria Română o soluție SAP. Instituția a desemnat STS să negocieze și să semneze cu viitorul câștigător al licitației

Maguay Computers vrea să implementeze la Loteria Română o soluție SAP. Instituția a desemnat STS să negocieze și să semneze cu viitorul câștigător al licitației
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 27 apr 2022

Maguay Computers a depus singura ofertă la o licitație organizată de Loteria Română pentru echipamente și licențe necesare implementării unei soluții SAP la nivelul instituției, contractul fiind estimat la 15,22 milioane de euro, fără TVA, pentru doi ani.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar

"Pentru organizarea în comun a procedurii de achiziție de echipamente și licențe necesare infrastructurii hardware pentru implementarea soluției SAP S/4 HANA la nivelul Companiei Naționale Loteria Română (CNLR) a fost semnat un acord de asociere. În cadrul acestui acord, Serviciul de Telecomunicații Speciale - STS (lider de asociere) este mandatat de membrul asociat să reprezinte asocierea, în calitate de autoritate contractantă, în relația cu contractantul și să semneze, în numele asocierii, toate documentele aferente derulării procedurii de achiziție. Scopul asocierii părților, în calitatea lor de autorități contractante, este acela de organizare în comun a procedurii de achiziție de echipamente și licențe necesare infrastructurii hardware pentru implementarea soluției SAP S/4 HANA la nivelul CNLR", se arată în caietul de sarcini al licitației.

STS a mai coloborat cu Loteria Română în 2015 pentru instalarea unei rețele securizate în vederea conectării terminalelor loteristice și aplicațiile centrale ale instituției.

EXPLICAȚIA Guvernului la platforma care va trata ca suspect de propagandă rusă pe cine asociază Guvernul, președintele și premierul cu corupția ori incompetența, anunțată de Profit.ro CITEȘTE ȘI EXPLICAȚIA Guvernului la platforma care va trata ca suspect de propagandă rusă pe cine asociază Guvernul, președintele și premierul cu corupția ori incompetența, anunțată de Profit.ro

Maguay Computers București a fost înființată în 1999, are ca obiect de activitate fabricarea calculatoarelor si a echipamentelor periferice și este controlată integral de Eduard Ion Pughin, conform www.termene.ro. În 2020, conform celor mai recente date publice disponbile, compania a consemnat afaceri de 57,5 milioane de lei, de la 74,04 milioane de lei în anul precedent, iar profitul net a urcat la 1,98 milioane de lei, de la aproximativ 574.000 lei în 2019.

STS organizează și coordonează activitățile în domeniul telecomunicațiilor speciale pentru autoritățile publice din România și alți utilizatori prevăzuți de lege. Instituția are structură militară și face parte din sistemul național de apărare.

Loteria Română își desfășoară activitatea prin intermediul unei rețele naționale care cuprinde sediul central, 41 de centre de profi și aproximativ 2.000 de agenții proprii și mandatare.

viewscnt
Afla mai multe despre
loteria romana
cnlr
maguay computers
sap
solutie
oferta
licitatie