Apple va vinde iPhone pe bază de abonament

Apple va vinde iPhone pe bază de abonament
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 25 mar 2022

De anul acesta sau, cel târziu, de anul viitor, Apple va vinde hardware pe bază de abonament, pentru produse precum iPhone sau iPad, care vor fi oferite individual sau împreună cu alte servicii ale companiei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Apple, companie care a dat startul vânzării pe bază de abonament a aplicațiilor mobile și care vinde abonamente pentru numeroase servicii, precum Apple TV, Apple Music sau Apple Fitness, va include în acest model de business și produsele hardware, conform Bloomberg.

Nu se știe exact cum va îngloba Apple hardware-ul în acest proces și care vor fi prețurile, însă sursele publicației americane spun că sunt șanse mari ca primele abonamente de acest fel să debuteze chiar anul acesta, probabil în toamnă, când va fi lansată o nouă serie de iPhone.

 Încă 10 ani de roaming fără taxe suplimentare CITEȘTE ȘI Încă 10 ani de roaming fără taxe suplimentare

Apple ar putea să vândă un abonament unic pentru iPhone, iPad și alte produse ale companiei, însă, la fel de bine ar putea crea pachete, cu prețuri promoționale pe termen limitat, unde alături de un iPhone, spre exemplu, utilizatorul să plătească și pentru Apple Music sau Apple TV.

Va fi interesant de văzut și ce durata vor avea abonamentele pentru produsele hardware. Este clar că, spre deosebire de servicii, abonamentul la iPhone nu va putea fi încheiat după o lună.

Cel mai probabil, vor exista rate lunare pe un an sau mai mulți ani, rate care vor cuprinde atât produsul, cât și eventualele servicii cu care este inclus în pachet.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone
abonament