Averea lui Elon Musk a scăzut la nivel record. Acțiunile Tesla, la minimul ultimilor 2 ani

Averea lui Elon Musk a scăzut la nivel record. Acțiunile Tesla, la minimul ultimilor 2 ani
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 22 nov 2022
Declinul averii miliardarului Elon Musk pentru 2022 a depășit luni, pentru prima dată, 100 de miliarde de dolari, în contextul în care acțiunile Tesla au scăzut la cel mai redus nivel din ultimii doi ani.
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
 
Cofondatorul Tesla este în continuare cea mai bogată persoană din lume, cu o avere de 169,8 miliarde de dolari, potrivit Bloomberg Billionaires Index, chiar și după ce luni averea sa netă a scăzut cu 8,6 miliarde de dolari. Averea i s-a diminuat cu 100,5 miliarde de dolari în acest an - cel mai mare declin din indicele de avere al Bloomberg- după ce a atins un vârf de 340 de miliarde de dolari în urmă cu puțin mai mult de un an.
Rusia preferă să reducă producția de țiței în loc să-l vândă statelor care plafonează prețurile CITEȘTE ȘI Rusia preferă să reducă producția de țiței în loc să-l vândă statelor care plafonează prețurile

Producătorul de mașini electrice reprezintă cea mai mare parte a averii sale și se luptă cu restricțiile din ce în ce mai mari legate de Covid în China, cea mai mare piață a sa din afara SUA. Compania a anunțat recent o rechemare în service a peste 300.000 de mașini din cauza unor faruri defecte, confruntându-se în același timp cu blocaje în lanțul de aprovizionare și cu o creștere a costurilor materiilor prime.

Acțiunile Tesla au scăzut luni cu 6,8%, la 167,87 dolari, cel mai scăzut nivel din noiembrie 2020. În total, au pierdut 52% în acest an. 
viewscnt
Afla mai multe despre
elon musk
musk
tesla
avere musk
bloomberg billionaires index