Bloomberg: Când va lansa Apple casca Vision Pro

Bloomberg: Când va lansa Apple casca Vision Pro
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 21 dec 2023

Prima cască de realitate mixtă Apple va intra pe piață în luna februarie, conform surselor citate de Bloomberg.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Lansarea căștii Vision Pro, prezentată de Apple în vară, a fost și rămâne încă subiectul a numeroase zvonuri.

Apple a spus, în momentul prezentării, că lansarea va avea loc la începutul anului, fără a oferi o dată concretă. De atunci, au fost vehiculate lunile ianuarie și martie, pentru ca, acum, Bloomberg să scrie de februarie.

Apple va rezolva problema ceasurilor care riscă să fie scoase de la vânzare printr-un update de software CITEȘTE ȘI Apple va rezolva problema ceasurilor care riscă să fie scoase de la vânzare printr-un update de software

Publicația americană spune că sursele sale i-au transmis că Apple a început accelerarea producției și că debutul în retail va avea loc în februarie.

Aceleași surse susțin că nu va fi organizat un alt eveniment cu ocazia lansării pe piață a căștii care va costa 3.500 de dolari și, cel mai probabil, va fi produsă într-u număr mic de unități.

Dincolo de casca propriu-zisă, Apple are de făcut o serie întreagă de pregătiri înainte lansării unui nou produs. Printre altele, angajații din magazinele companiei trebuie instruiți pentru a oferi informații corecte despre noua cască.

Recent, compania a introdus posibilitatea realizării așa-numitelor filmări spațiale cu iPhone, filmări care pot fi văzute doar cu căștile Vision Pro.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
vision pro