Compania de rent-a-car Hertz a comandat 100.000 de mașini electrice de la Tesla

Compania de rent-a-car Hertz a comandat 100.000 de mașini electrice de la Tesla
scris 25 oct 2021

Compania de rent-a-car Hertz Global Holdings a plasat o comandă record de 100.000 de mașini electrice de la Tesla Motors, comandă în valoare de 4,2 miliarde dolari, scrie Bloomberg. Hertz a ieșit din faliment acum patru luni și vrea treptat să electrifice întreaga flotă de 500.000 de mașini.

Bloomberg scrie că este cea mai mare comandă primită de Tesla, iar primele mașini vor ajunge în flotele de închirieri ale Hertz din SUA și Europa în noiembrie. Tesla va livra mașinile în următoarele 14 luni și clienții Hertz vor avea acces și la stațiile de încărcare rapidă ale Tesla, dar Hertz va construi și propriile stații, scrie Hotnews.ro.

Automatica SA: pionierul automatizărilor din România în era Industriei 4.0 CITEȘTE ȘI Automatica SA: pionierul automatizărilor din România în era Industriei 4.0

Hertz a ieșit din faliment în iunie și noul proprietar, Knighthead Capital Management, vrea să electrifice întreaga flotă de mașini și camioane a companiei, 500.000 de unități, în următorii ani, mișcare curajoasă pentru o industrie care nu se mișcă foarte repede.

viewscnt
Afla mai multe despre
hertz
tesla