Ethos a atras 200 milioane dolari, la o evaluare de peste 2 miliarde dolari, de la Jay-Z, Will Smith, Robert Downey Jr

Ethos a atras 200 milioane dolari, la o evaluare de peste 2 miliarde dolari, de la Jay-Z, Will Smith, Robert Downey Jr
scris 12 mai 2021

Startup-ul de asigurări de viață Ethos Technologies a atras 200 milioane dolari, într-o rundă de finanțare derulată la o evaluare de peste 2 miliarde dolari.

Printre investitori s-au numărat rapperul Jay-Z și actorii Will Smith și Robert Downey Jr, conform Bloomberg.

Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii CITEȘTE ȘI Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii

Jay-Z, Robert Downey Jr, Will Smith și Kevin Durant au participat și în 2018 la o rundă de finanțare, atunci de 11,5 milioane de dolari, condusă de Sequoia Capital.

Ethos caută să facă procesul de obținere a unei polițe de asigurare de viață rapid, ușor și ieftin. Startup-ul susține că majoritatea oamenilor pot aplica și se pot califica pentru o poliță după 10 minute, în comparație cu metode mai tradiționale.

Compania de consultanță PCF Investment Banking a instrumentat, pentru grupul CocoRico preluarea operațiunilor din România ale gigantului Banvit Foods și a atras finanțare de la CEC si EximBank. Interviu cu Mihai Iordan, Managing Partner CITEȘTE ȘI Compania de consultanță PCF Investment Banking a instrumentat, pentru grupul CocoRico preluarea operațiunilor din România ale gigantului Banvit Foods și a atras finanțare de la CEC si EximBank. Interviu cu Mihai Iordan, Managing Partner

Cu sediul în San Francisco, Ethos fost fondat în septembrie 2016.

viewscnt
Afla mai multe despre
ethos
will smith