Firma de creditare în criptomonede Genesis se pregătește să își declare falimentul

Firma de creditare în criptomonede Genesis se pregătește să își declare falimentul
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 ian 2023

Firma de creditare în criptomonede Genesis Global Capital plănuiește să își depună declarația de faliment săptămâna aceasta, a informat miercuri Bloomberg News, citând persoane care cunosc situația, relatează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Creditorii, Genesis și compania mamă  a acesteia, Digital Currency Group, au făcut schimb de mai multe propuneri, dar până acum nu au reușit să ajungă la un acord, se arată în articol, adăugând că Kirkland & Ellis și Proskauer Rose au acordat consultanță grupurilor, scrie News.ro.

GRAFIC Cumpărătorii ruși au propulsat vânzările de locuințe din Dubai la un nivel record. Refugiu sigur CITEȘTE ȘI GRAFIC Cumpărătorii ruși au propulsat vânzările de locuințe din Dubai la un nivel record. Refugiu sigur

Falimentul va fi cel mai recent dintr-un șir de eșecuri înregistrate de firme de criptomonede, pe fondul unei crize la nivel de sector.

Core Scientific, una dintre cele mai mari companii pentru minarea de criptomonede tranzacționate la bursă din Statele Unite, a declarat în decembrie că a solicitat protecție în caz de faliment, în conformitate cu legea numită capitolul 11.

viewscnt
Afla mai multe despre
criptomonede
genesis