GRAFIC Bitcoin a urcat la maximul ultimelor 12 luni

GRAFIC Bitcoin a urcat la maximul ultimelor 12 luni
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 27 mai 2019

Bitcoin începe săptămâna în forță, continuând tendința de creștere din ultima perioadă și atingând maximul ultimelor 12 luni.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară
Cea mai populară criptomonedă a urcat cu până la 10% luni, comparativ cu prețul din tranzacțiile de vineri, urcând la un maxim de 8,847 dolari. Monedele rivale, Ether și Litecoin, au urcat și ele cu 9%, respectiv 6%, comparativ cu tranzacțiile de vineri.
 
Interesul mai mare pentru bitcoin arătat de companiile importante încurajează cumpărătorii. În SUA, Fidelity Investments finalizează un plan de a  cumpăra și a vinde bitcoin pentru clienții instituționali, E*Trade Financial Corp va permite tranzacțiile cu criptomonede, iar gigantul telecom AT&T a anunțat că va oferi clienților posibilitatea de a folosi BitPay pentru achitarea online a facturilor.
GRAFIC Bitcoin a urcat la maximul ultimelor 12 luni
 
Doar luna aceasta, bitcoin a urcat cu aproape 70%, în pofida avertizărilor analiștilor JPMorgan, potrivit cărora prețul monedei a crescut peste "valoarea intrinsecă" - concept despre care unii susțin că nu se aplică în cazul monedelor digitale.

Bitcoin rămâne departe de maximele istorice atins în 2017, când a reușit să se apropie de 20.000 de dolari. Pe parcursul anului 2017, bitcoin a reușit să își crească valoarea de peste 20 ori, în pofida numeroaselor avertismente legate de existența unei "bule speculative" și de prăbușirea iminentă a cotațiilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
bitcoin
moneda virtuala
criptomonede
pret bitcoin
crestere bitcoin