Mark Zuckerberg intră în clubul select al celor cu averi de peste 100 de miliarde de dolari

Mark Zuckerberg intră în clubul select al celor cu averi de peste 100 de miliarde de dolari
scris 7 aug 2020

Averea netă a lui Mark Zuckerberg a depășit joi pentru prima dată 100 de miliarde de dolari, după ce acțiunile Facebook au atins un nivel ridicat, pe fondul optimismului investitorilor în urma lansării noii funcții video, Reels, care concurează cu aplicația video TikTok a companiei chineze ByteDance, transmite Bloomberg.

Mark Zuckerberg, în vârstă de 36 de ani, deține 13% din Facebook și se alătură altor giganți din domeniul tehnologiei - Jeff Bezos și Bill Gates - singurii din lume cu averi de peste 100 de miliarde de dolari, conform indicelui Bloomberg Billionaires, scrie Agerpres.

Senatul SUA a votat interzicerea aplicației TikTok pe telefoanele angajaților guvernului CITEȘTE ȘI Senatul SUA a votat interzicerea aplicației TikTok pe telefoanele angajaților guvernului

Acțiunile celor mai mari companii de tehnologie din SUA au înregistrat anul acesta creșteri semnificative la Bursa de la New York, în contextul pandemiei de coronavirus (COVID-19), care a dus la extinderea activităților online.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
mark zuckerberg
facebook