Microsoft și Activision Blizzard iau în considerare vânzarea unei părți din activitatea de cloud gaming din Marea Britanie pentru a obține aprobarea tranzacției

Microsoft și Activision Blizzard iau în considerare vânzarea unei părți din activitatea de cloud gaming din Marea Britanie pentru a obține aprobarea tranzacției
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 14 iul 2023
Microsoft și Activision Blizzard iau în considerare posibilitatea de a vinde o parte din activitatea de cloud gaming din Marea Britanie, ca o modalitate de a mulțumi autoritățile de reglementare și a finaliza fuziunea de 69 de miliarde de dolari până la termenul limită de 18 iulie, potrivit surselor Bloomberg.
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
 
Drepturile pentru jocurile în cloud din Marea Britanie ar putea fi vândute către o companie de telecomunicații, gaming sau private equity, afirmă sursele.
CITEȘTE ȘI AmCham despre măsurile pentru reducerea deficitului bugetar: Luate intempestiv și insuficient analizate pot avea efecte negative. Trebuie să aibă în vedere beneficiul economic pe termen lung.

Ambele companii încă mai cred că este posibil să încheie tranzacția, care ar fi cea mai mare din istoria industriei jocurilor video, înainte de termenul limită de săptămâna viitoare, potrivit acelorași surse.

Autoritățile de reglementare din SUA și Marea Britanie s-au pronunțat împotriva acestei tranzacții, care ar combina unul dintre cei mai mari producători de jocuri video cu unul dintre cei mai mari producători de console, creând un gigant al industriei.

Comisia Federală pentru Comerț din SUA a cerut joi unei instanțe din California suspundarea trazacție pentru perioada în care agenția contestă tranzacția. De altfel, tranzacția este considerată un test major al capacității FTC de a bloca marile tranzacții tehnologice.
viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
activision blizzard
tranzactie activision