Christian Tour a plătit 3 mil. euro pe 10 autocare Neoplan pentru firma sa de transport Memento Bus

Christian Tour a plătit 3 mil. euro pe 10 autocare Neoplan pentru firma sa de transport Memento Bus

Marius Pandel, CEO Christian Tour (in dreapta)

Liviu Iancu
Liviu Iancu
scris 25 mai 2016

Christian Tour, cel mai mare vânzător de vacanțe din România și-a mărit în luna mai flota cu zece autocare Neoplan pentru care a plătit aproximativ trei milioane de euro, a anunțat miercuri compania MHS Truck & Bus Group, care a livrat mașinile.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Prin această livrare, MHS Truck & Bus Group reintroduce pe piața românească vânzările de autobuze și autocare. "România are un potențial mare în ceea ce privește vânzarea de autocare, deoarece există o cerere imediată de câteva sute", a anunțat compania, care va mări din acest motiv departamentul dedicat vânzărilor de autobuze și autocare.

Noua flotă a Memento Bus include două modele ale gamei de autocare Neoplan-Cityliner și Tourliner. Autocarele Neoplan au transmisie automată, scaune premium pentru pasageri, sistem Wi Fi, prize de alimentare de 220V, monitoare LCD. Mașinile sunt echipate cu sisteme de asistență pentru șofer, cum ar fi:  sistem de asistență la schimbarea benzii de mers (LGS), asistență la frânarea de urgență (EBA), program electronic pentru stabilitate pe șosea (ESP), Cruise Control și sistem navigație MAN Multimedia Coach (MMC).

Cristian Pandel duce Christian Tour și la Londra și lansează, în paralel, și o firmă de transport cu autocarul CITEȘTE ȘI Cristian Pandel duce Christian Tour și la Londra și lansează, în paralel, și o firmă de transport cu autocarul

"Unul dintre motivele achiziției noilor autocarelor Neoplan, în afara calității superioare, a fost costul de operare redus. Pe de o parte vorbim de un consum de carburant mai mic, acesta reprezentând și cea mai însemnată componentă a costului pe kilometru, iar pe de altă parte nu trebuie neglijate tarifele mai bune la taxele de utilizare a infrastructurii rutiere pentru vehicule Euro 6 în anumite țări europene", a declarat Marius Pandel, CEO Christian Tour Group.

Autocarele au fost incluse în flota Memento Bus, divizia de transport a Christian Tour Group.  Vehiculele vor fi operate în special pe cursele lungi, însă vor putea fi utilizate pe toate destinațiile tour operatorului român, în funcție de necesități.

Christian Tour este cel mai mare turoperator din România și în ultimii ani s-a exitins și în afara granițelor, deschizând reprezentanțe în țări precum Marea Britanie, Spania, Grecia, Polonia, Serbia, Ungaria și Moldova.

viewscnt
Afla mai multe despre
christian tour
memento
autocare
neoplan