FOTO Încă o mașină a familiei Ceaușescu, în licitație la București

FOTO Încă o mașină a familiei Ceaușescu, în licitație la București
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 mai 2022

Renault Fuego GTS, o mașină care a aparținut Zoiei Ceaușescu, primită cadou din partea cuplului de dictatori Nicolae și Elena Ceaușescu cu prilejul căsătoriei acesteia în 1983 cu Mircea Oprean, va fi licitată pe 19 mai cu un preț de pornire de 500 de euro.

VEZI AICI ȘI Fantoma lui Ceaușescu se răzbună la iarnă

Mașina a fost comandată la Uzinele Renault din Franța după vânzarea unui autoturism Mercedes, cu două locuri, proprietatea Zoiei. Atât de vânzarea Mercedesului, cât și de procurarea Renault-ului s-a ocupat un serviciu specializat al securității.

Urmărește-ne și pe Google News
VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: Anxietate pe piețe. Efectele inflației ridicate încep să se vadă CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: Anxietate pe piețe. Efectele inflației ridicate încep să se vadă
Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

După 1989, automobilul a fost pus sub sechestru de către procuratura generală. Șapte ani mai târziu, printr-o ordonanță a procuraturii s-a dispus încetarea urmăririi penale și restituirea bunurilor personale, scrie News.ro.

Scumpirea carburanților continuă. Benzina a sărit de 8 lei/l CITEȘTE ȘI Scumpirea carburanților continuă. Benzina a sărit de 8 lei/l
FOTO Încă o mașină a familiei Ceaușescu, în licitație la București
viewscnt
Afla mai multe despre
masina
ceausescu