Nou jucător - Contractor al Administrației și Armatei SUA intră în România

Nou jucător - Contractor al Administrației și Armatei SUA intră în România
Emil Popescu
Emil Popescu
scris 10 apr 2024

Compania americană M.C. Dean, specializată în servicii de inginerie, electricitate, securitate și automatizări, cu prezență în peste 50 de piețe din întreaga lume și venituri anuale ce depășesc 1 miliard de dolari, a intrat în România, relevă date analizate de Profit.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Corina Dent, Excedent, Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

M.C. Dean are peste 5.000 de angajați și 30 de birouri la nivel global. Activitățile europene sunt coordonate din Germania, la nivel de filială compania fiind prezentă și în Italia, Marea Britanie, Irlanda și Finlanda.

„Mesaj de la șef”. Cea mai nouă escrocherie printre angajați CITEȘTE ȘI „Mesaj de la șef”. Cea mai nouă escrocherie printre angajați

Compania furnizează servicii pentru aproape toate agențiile federale din SUA (Justiție, Armată, Forțele Navale, de Aviație și altele), dar și pentru centre de date, spitale sau platforme industriale, plasându-se în topul firmelor de inginerie sau servicii electrice din Statele Unite.

Înființată în 1949 de către Marion C. (M.C.) Dean, compania cu sediul în Tysons, Virginia, este condusă acum de strănepotul fondatorului, Bill Dean, CEO și acționar.

viewscnt
Afla mai multe despre
m.c. dean
romania