VIDEO Superbet devine sponsor principal al echipei braziliene de fotbal Fluminense

VIDEO Superbet devine sponsor principal al echipei braziliene de fotbal Fluminense
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 apr 2024

Clubul de fotbal brazilian Fluminense a încheiat un acord cu Superbet pentru ca operatorul de pariuri să devină noul sponsor principal al echipei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Profit News TV - Maraton Fonduri Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC Bank, Fabrica de Consultanță.
11 iunie - Medika TV - Maraton Sănătatea Aparatului Urinar
12 iunie - Profit News TV - Maraton Energie
13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Potrivit Inside World Football, afacerea se ridică la 7,7 milioane de euro pe an și este una dintre cele mai mari oferte de sponsorizare din Brazilia. În plus, cifra anuală ar putea crește la 9,6 milioane EUR dacă sunt îndeplinite obiectivele de performanță.

Guvernul Ungariei va prelua 80% din acțiunile aeroportului din Budapesta în pofida problemelor fiscale CITEȘTE ȘI Guvernul Ungariei va prelua 80% din acțiunile aeroportului din Budapesta în pofida problemelor fiscale

Superbet are un acord similar și cu São Paulo FC.

SuperBet, cel mai mare operator de jocuri de noroc din România, și-a făcut în luna noiembrie o prezentare pe stadionul Maracana, prin care își anunță intrarea pe piața braziliană a pariurilor sportive.

Fondat în anul 2008 de Sacha Dragic, SuperBet Group este o companie de tech & entertainment, fiind liderul industriei de pariuri sportive din România. De asemenea, grupul este prezent în 10 țări, cele mai importante piețe fiind în România, Belgia și Polonia.

Între acționarii grupului se află și fondul de investitii american Blackstone, care a realizat, în 2019, o investiție strategică minoritară în valoare de 175 milioane euro..

 

viewscnt
Afla mai multe despre
superbet
fluminense