Tagor va continua în acest an dezvoltarea proiectelor rezidențiale Adora din Arad și Timișoara

Tagor va continua în acest an dezvoltarea proiectelor rezidențiale Adora din Arad și Timișoara
scris 9 ian 2017

Dezvoltatorul imobiliar Tagor, deținut de fondul britanic Patron Capital, va începe în acest an lucrările de construcție la cea de-a doua fază a proiectului rezidențial Adora Park din Arad și la al doilea bloc de locuințe din Adora Forest Timișoara, a anunțat compania.

Cea de-a doua fază a proiectului Adora Park Arad va include un parc și un bloc cu 106 apartamente. Prima fază din cadrul proiectului este 100% vândută.

Al doilea bloc din cadrul  ansamblului rezidențial Adora Forest din Timișoara va cuprinde 115 apartamente. Prima fază a acestui proiect, respectiv un bloc de 107 apartamente și garsoniere mari, cu parter și 11 etaje, este vândută în proporție de 85%.   

Dezvoltatorul mai deține două proiecte rezidențiale în București, în zonele Bragadiru și Pipera.

În ce preferă să investească românii la 8 ani după crahul imobiliar. O treime ar băga banii tot în imobiliare CITEȘTE ȘI În ce preferă să investească românii la 8 ani după crahul imobiliar. O treime ar băga banii tot în imobiliare

Lucrările pentru cea de-a doua fază din cadrul proiectului rezidențial din Bragadiru, Adora Urban Village, cuprinzând două noi blocuri cu un total de 94 de apartamente, a început în august 2016, pe fondul dezvoltării masive din această zonă, care s-a schimbat și aglomerat extraordinar de mult în ultimii 3-4 ani. Prima fază din cadrul proiectului Adora Urban Village a fost vândută în totalitate.

Compania a vândut, în anul 2016, 120 de apartamente în toate proiectele rezidențiale dezvoltate în București, Timișoara și Arad.

Vânzările merg bine și la proiectul Pipera unde echipa Tagor a vândut 50% din unități.

Proiectele Adora au demarat în 2013 cu Adora Urban Village în sud-vestul Bucureștiului, au continuat în 2014 și 2015 cu Adora Park în Arad, Adora Forest în Timișoara și Adora Pipera din nordul Bucureștiului.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
tagor
proiecte
rezidențiale