Termene.ro lansează proiectul TERMENE_AI_360

Termene.ro lansează proiectul TERMENE_AI_360

Ionuț Fodoca, manager de proiect pentru Termene_AI_360

Profit.ro
Profit.ro
scris 28 apr 2020

Termene.ro lanseaza proiectul TERMENE_AI_360, platformă pentru analiza automată a datelor și informațiilor pentru afaceri, COD SMIS 129271.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Corina Dent, Excedent, Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar

Prin dezvoltarea platformei TERMENE_AI_360 pentru Data Science (știința datelor), termene.ro dorește să aducă îmbunătățiri semnificative în sectorul de analiză a datelor. este apreciat că datele colectate și stocate de aceste tehnologii pot aduce beneficii care să transforme companiile și societățile, dar numai dacă pot fi interpretate. 

Impact dezvoltă un nou proiect rezidențial în Constanța CITEȘTE ȘI Impact dezvoltă un nou proiect rezidențial în Constanța

Artificial Intelligence (inteligența artificială) și tehnologiile de tip Machine Learning vor fi folosite în procesul de analiză a partenerilor la stabilirea riscului de creditare și nu numai. Rezultatul scontat este creșterea competitivității acestui sector cheie de furnizare de in-formații despre companii și de management de risc comercial pentru societate.

“Viitorul aparține inteligenței artificiale, iar dezvoltarea unui sistem de Machine Learning este un pas necesar în creșterea companiei noastre. Datele reprezintă fundamentul inovării, dar valoarea acestora provine din informațiile pe care experții în date le pot culege și asupra cărora pot acționa ulterior. Firmele din România au nevoie de metode moderne de analiză a datelor și a informațiilor pentru afaceri. Știința datelor dezvăluie tendințele și produce in-formații pe care oamenii de afaceri le pot utiliza pentru a lua decizii mai bune și pentru a crea produse și servicii mai inovatoare. Proiectul TERMENE_AI_360, bazat pe inteligență artificială, ne va ajuta să venim în sprijinul tuturor companiilor românești și nu numai care vor să beneficieze la maximum de tehnologiile avansate pentru înțelegerea datelor. Mai mult decât atât, credem că extinderea și adaptarea rezultatului nostru în alte sectoare de ac-tivitate va genera multiple efecte economice pozitive”, a declarat Ionuț Fodoca, manager de proiect pentru Termene_AI_360.

În cadrul proiectului de finanțare, termene.ro va crea un grup propriu de R&D (cercetare, dezvoltare și inovare), care se va concentra pe studiul științific, tehnologic și inovativ al metodelor specifice necesare în domeniul științei datelor (în special pe algoritmii de Machine Learning) și pe aplicarea acestora în relația cu partenerii de afaceri, dar nu numai.

Datorită susținerii investiției de către Autoritatea pentru Digitalizarea României, compania Termene.ro va achiziționa un imobil care să permită desfășurarea noii activități și amenajarea unui Data Center care să facă posibilă atingerea obiectivelor tehnologice asumate în proiect.

viewscnt
Afla mai multe despre
termene.ro
termene_ai_360