Tranzacție: DKV Euro Service și Ovidiu-Ioan Andrieș preiau Smart Diesel Group

Tranzacție: DKV Euro Service și Ovidiu-Ioan Andrieș preiau Smart Diesel Group
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 13 mai 2021

DKV Euro Service, furnizor independent de carduri de combustibil din Europa și unul dintre liderii pieței în România, și Ovidiu-Ioan Andrieș, care controlează Transport Service Group (TSG), ex-reprezentant exclusiv Shell in România pentru serviciile de carduri euroShell, preiau Smart Diesel Group, furnizor de soluții de alimentare cu combustibil, rambursare TVA și accize din România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Achiziția, avizată de Consoliul Concurenței, include și firma Tax Refund SLR.

Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii CITEȘTE ȘI Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii

Activitatea Smart Diesel care va fi preluată de grupul DKV Mobility și Ovidiu-Ioan Andrieș se referă la cardurile de carburant: emiterea, revânzarea, furnizarea accesului la sistemele de plată a taxelor de drum.

Ovidiu-Ioan Andrieș este implicat în dezvoltarea proiectelor de clădiri, restaurante, dezvoltare de software, vânzare cu ridicata a pieselor auto și a accesoriilor, mentenanța și reparația autovehiculelor.

Societatea și-ar dori o nouă abordare din partea autorităților în lupta împotriva fumatului CITEȘTE ȘI Societatea și-ar dori o nouă abordare din partea autorităților în lupta împotriva fumatului

El deține pachetul majoritar la Transport Service Group (TSG), ex-reprezentant exclusiv Shell in România pentru serviciile de carduri euroShell. În acest an, Shell a revenit în România cu operațiuni directe de transport comercial rutier.

Andrieș deține și funcția de direc­tor în Transport Service Group, din aprilie 2005. Anterior, în perioada 2000-2005, a fost director de vânzări în cadrul su­cur­­salei locale a com­pa­niei anglo-olan­deze Shell.

Dacia și Ford au exportat către Germania peste 4% din mașinile străine de pe cea mai mare piață auto din UE CITEȘTE ȘI Dacia și Ford au exportat către Germania peste 4% din mașinile străine de pe cea mai mare piață auto din UE

Prin achiziționarea Smart Diesel, DKV își consolidează și mai mult prezența pe piață și baza de clienți în Europa de Est.

Smart Diesel Group va continua să funcționeze ca unitate de sine stătătoare în cadrul grupului DKV.

Înființată în urmă cu 84 de ani, DKV Euro Service este unul dintre jucătorii importanți pe piața de servicii din domeniile logistică și transporturi

DKV are cea mai mare rețea cu stații de carburanți și parteneri de servicii din Europa, cu peste 65.500 de puncte de acceptanță în 45 de țări europene. În România sunt peste 700 de stații.

Smart Diesel operează 36 de benzinării în România, iar cardul său SD este acceptat în peste 1.800 de benzinării din străinătate.

viewscnt
Afla mai multe despre
dkv euro service
smart diesel group