Continental Hotels se împumută la EximBank

Continental Hotels se împumută la EximBank
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 oct 2021

EximBank a acordat o finanțare cu dobândă subvenționată în valoare de 25 de milioane de lei companiei Continental Hotels, cel mai mare lanț hotelier românesc, în cadrul schemei de ajutor de stat COVID-19 pe care banca o implementează în urma mandatului special primit din partea statului român.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Cum poate fi calibrat un buget în pandemie, ce soluții de finanțare sunt astăzi la îndemână și alte variante de sprijin pentru firme vor fi anunțate la Videoconferința Profit.ro IMM - Pregătim ieșirea din criză

Videoconferința, programată pentru 4 noiembrie și organizată împreună cu  Nordis Group, Banca Transilvania, ING și Unicredit Bank, va fi transmisă în direct și la PROFIT NEWS TV. Detalii AICI

Fondurile acordate Continental Hotels SA, în cadrul programului financiar de susținere a companiilor mari și a IMM-urilor cu cifră de afaceri de peste 20 milioane lei (în 2019), sunt destinate asigurării necesarului de lichiditate pentru finanțarea activității curente.

Platforme de comerț electronic pe care poți să-ți construiești afacerea online CITEȘTE ȘI Platforme de comerț electronic pe care poți să-ți construiești afacerea online

Contextul economic generat de pandemie și măsurile de limitare a răspândirii virusului - care au afectat puternic piața hotelieră, industria ospitalității fiind printre primele afectate de criza generată de coronavirus – a reprezentat o provocare majoră pentru cel mai mare lanț hotelier românesc pentru depășirea căreia a implementat mai multe măsuri de reducere a costurilor și de îmbunătățire a strategiilor de vânzări.

„Industria hotelieră a traversat și traversează încă o perioadă extrem de dificilă, însă încrederea pe care o au clienții noștri în noi, câștigată de-a lungul timpului prin serviciile de calitate, ne-a dat imboldul de a merge înainte și de a accepta provocările apărute. În acest context fără precedent, noi am ales să mizăm pe consolidare și continuarea proiectelor astfel că, anul acesta – care este unul aniversar pentru noi pentru că împlinim 30 de ani de activitate – am finalizat un program de investiții curajos de aproape 6,85 mil. euro în renovarea, reamenajarea și rebranduirea a patru noi hoteluri din portofoliul Continental Hotels, respectiv Continental Forum Constanța, Continental Forum București, MyContinental Sibiu și MyContinental București. Având acum și suportul EximBank, vom reuși să ne finanțăm activitatea curentă și totodată să ne concentrăm atenția pe continuarea proiectelor de investiții care includ construirea a două hoteluri noi, în Brașov și Iași”, a spus Radu Enache, președinte și CEO al Continental Hotels.

Cele mai mari amenințări informatice pentru companii CITEȘTE ȘI Cele mai mari amenințări informatice pentru companii

Continental Hotels SA are o tradiție de 30 de ani pe piața turistică din România. Încă de la început, obiectivele companiei au avut în vedere furnizarea de servicii hoteliere pentru segmentul turismului de afaceri. Astfel, în prezent, Continental Hotels este cel mai mare lanț hotelier românesc ce acoperă piața de lux, business și economy, oferind, în același timp, o gamă completă de servicii și pentru segmentul MICE. Portofoliul Continental Hotels cuprinde următoarele branduri hoteliere proprii: Grand Hotel Continental (5 stele), patru hoteluri Continental Forum (4 stele), două hoteluri Continental (3 stele), Hello Hotels (2 stele), două hoteluri MyContinental (3 stele) precum și cele de food & beverage: Concerto Restaurant, Balkan Bistro, Bistro Continental, MyBistro, Mondo Restaurant, Victoria Club, Tekaffe, Cofetăria Continental. Orașele în care Continental Hotels este prezent sunt: București, Arad, Oradea, Sibiu, Constanța, Târgu Mureș, Drobeta Turnu Severin și Suceava, totalizând peste 1.860 de camere în  12 unități hoteliere.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
eximbank
continental hotels