CMS a oferit consultanță juridică în cadrul parteneriatului Discovery – BBC

CMS a oferit consultanță juridică în cadrul parteneriatului Discovery – BBC
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 12 apr 2019

CMS, Proskauer Rose și Shearman & Sterling oferă consultanță juridică în cadrul parteneriatului de 300 milioane de euro între BBC și gigantul mass-media Discovery, care vizează crearea unui nou serviciu de streaming și separarea de UKTV.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Echipa de avocați CMS, condusă de partenerii Selina Potter și Simon Morgan, a oferit asistență BBC Studios cu privire la toate aspectele acordului de parteneriat, în timp ce Discovery a fost asistată de echipa Proskauer din New York, condusă de Rob Freeman,  partner and TMT group co-head și Rob Day, partner, informeaza Legal Week.

Campania LegalMarketing “Avocații în Cartierul Justiției” continuă cu Episodul 2: macheta aprobată de Ministerul Justiției și amplasamentul ales, din cele trei variante propuse de Universitatea de Arhitectură și Urbanism “Ion Mincu\ CITEȘTE ȘI Campania LegalMarketing “Avocații în Cartierul Justiției” continuă cu Episodul 2: macheta aprobată de Ministerul Justiției și amplasamentul ales, din cele trei variante propuse de Universitatea de Arhitectură și Urbanism “Ion Mincu"

Shearman a asistat Discovery în privința acordului de separare de UKTV. Partenerii din echipă au fost: Laurence Levy, Richard Porter, Simon Letherman, Matthew Readings, James Webber și Jordan Altman din Londra.

Parteneriatul presupune ca Discovery să lanseze propriul serviciu de streaming video anul viitor și să achiziționeze sute de ore de difuzare la BBC, cuprinzând o serie de emisiuni TV, printre care documentarele Blue Planet și Planet Earth realizate de Sir David Attenborough.

Articol LegalMarketing

viewscnt
Afla mai multe despre
cms
proskauer rose și shearman & sterling
uktv
bbc