Auchan va intra pe piața micilor magazine, în benzinării Petrom

Auchan va intra pe piața micilor magazine, în benzinării Petrom
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 feb 2017

Retailerul francez Auchan va deschide mici magazine în benzinăriile Petrom, într-un proiect pilot a cărui dată de lansare urmează să fie stabilită.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, imobiliare.ro, Meta Estate, Nordis
25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics

OMV operează aproximativ 400 de benzinării cu sigla Petrom.

Auchan România a deschis primul hipermarket în noiembrie 2006, în București. În prezent are în portofoliu 33 de hipermarketuri, cu 280.000 m2 suprafața netă de vânzare – al doilea comerciant din țară, cu circa 11.000 de angajați – al patrulea angajator privat din România și cu o cifră de afaceri cu taxe de peste 1 miliard de Euro în 2014.

Auchan: Nu avem datorii la bugetul de stat, suma este amenda primită de Real de la Consiliul Concurenței CITEȘTE ȘI Auchan: Nu avem datorii la bugetul de stat, suma este amenda primită de Real de la Consiliul Concurenței

În 2012, grupul francez Auchan a cumpărat de la grupul german Metro 20 de magazine Real din România, într-o tranzacție de 1,1 miliarde euro, care a inclus și unitățile din Ucraina, Polonia și Rusia.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
auchan
petrom
benzinarii
retail