CONFIRMARE Videanu lansează o investiție imobiliară majoră

CONFIRMARE Videanu lansează o investiție imobiliară majoră
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 19 iun 2019

Titan Mar, unul dintre cei mai mari furnizori de piatră naturală, proprietarul Marmosim Simeria, cel mai mare producător al acestui produs din România, controlat de familia Adriean Videanu, fost primar general al Capitalei și ministru al Economiei, intră pe piața imobiliară, începând demersul pentru construcția unui  complex rezidențial în București, atât cu apartamente, dar și cu spații de birouri și comerciale.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Operațiunea confirmă informațiile anunțate de Profit.ro în urmă cu doi ani.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Contactat atunci de Profit.ro, Adriean Videanu nu a precizat dacă va dezvolta singur un astfel de complex sau va vinde terenul după obținerea autorizației, arătând că este prematur să indice o variantă finală.

EXCLUSIV Nepotul lui Mircea Lucescu, Matei, vrea să reînvie brandul Bere Grivița CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Nepotul lui Mircea Lucescu, Matei, vrea să reînvie brandul Bere Grivița

Titan Mar deține în protofoliu mai multe terenuri, printre care și un activ în suprafață de 5 hectare în cartierul 13 Septembrie din Capitală. Pentru acest teren vrea acum compania controlată de Videanu avizul de construcție a complexului rezidențial, care să includă mai multe clădiri cu peste 30 de etaje.

Terenul a fost ocupat până în 2007 de fabrica Titan Mar, care s-a relocat însă în acel an în comuna Chiajna, terenul rămânând liber.

Tot în 2007, terenul a fost scos la vânzare de Titan Mar cu peste 100 de milioane de euro, dar fără să poată fi cedat până acum.

viewscnt
Afla mai multe despre
videanu
titan mar