VIDEO Un incendiu devastează cel mai mare parc de distracții din Suedia

VIDEO Un incendiu devastează cel mai mare parc de distracții din Suedia
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 feb 2024

Un incendiu de proporții a izbucnit luni dimineață în cel mai mare parc de distracții din Suedia, situat în orașul Goteborg, care s-a extins în special la o nouă zonă acvatică încă neaccesibilă pentru public, au anunțat autoritățile suedeze, citate de AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Imaginile difuzate de presa locală arată flăcări care distrug un tobogan acvatic și o mare coloană de fum negru care se ridică deasupra orașului, scrie Agerpres.

Inflația din Franța va merge spre 2% „anul viitor” CITEȘTE ȘI Inflația din Franța va merge spre 2% „anul viitor”

Serviciile de urgență din regiune le-au cerut persoanelor din apropiere „să rămână în locuințe și să închidă ușile, ferestrele și sistemele de ventilație” din cauza fumului dens.

Poliția suedeză a anunțat că imobilele adiacente au fost evacuate și că ajută serviciile de urgență.

Este prea devreme pentru a spune dacă incendiul a fost provocat de o mână criminală sau pentru a evalua pagubele, a precizat Poliția într-un comunicat de presă.

„Un incendiu de proporții a izbucnit la parcul acvatic Liseberg Oceana (…) Incendiul a început la una dintre atracțiile acvatice din afara clădirii și apoi s-a extins în toată clădirea”, au precizat reprezentanții Liseberg Oceana într-un comunicat.

Parcul acvatic face parte dintr-un proiect de extindere a acestui parc tematic suedez și ar urma să fie inaugurat pentru public mai târziu, în 2024.

viewscnt
Afla mai multe despre
suedia
parc de distracții