Povești cu Profit

Indicele ROBOR a stagnat

Indicele ROBOR a stagnat

joi, 11:00

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat la 6,05%. Indicele ROBOR la 3 luni este cel în funcție de care sunt calculate dobânzile la majoritatea creditelor în lei.

  • Organizația Mondială a Sănătății îndeamnă țările să interzică alimentele bogate în sare
    Organizația Mondială a Sănătății îndeamnă țările să interzică alimentele bogate în sare
    joi, 10:53

    Organizația Mondială a Sănătății a îndemnat țările să stabilească limite legale pentru cantitatea de sare din alimentele procesate, în restaurante și cantine, într-o serie de recomandări pentru a reduce consumul excesiv și a diminua ratele de boli de inimă, scrie Politico.

  • Gazul de la Marea Neagră, esențial pentru securitatea energetică a UE, susține FPPG, partener la evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”
    Gazul de la Marea Neagră, esențial pentru securitatea energetică a UE, susține FPPG, partener la evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”
    joi, 10:47

    În era în care securitatea energetică devine crucială pentru Europa și în contextul tuturor provocărilor aduse de războiul dus de Rusia în Ucraina, “exploatarea gazelor naturale românești din subsolul Mării Negre este un factor real de consolidare a securității în aprovizionarea cu energie, atât pentru țările din regiune, cât și pentru întreaga Uniune Europeană”, susține Daniel Apostol, director general al Federației Patronale Petrol și Gaze (FPPG), care va participa ca speaker la evenimentul televizat News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”, ediția a VI-a, de luni, 20 mai.

  • Rețeaua de sănătate Regina Maria – primul jucător care integrează complet medicina generală și stomatologia în România
    Rețeaua de sănătate Regina Maria – primul jucător care integrează complet medicina generală și stomatologia în România
    joi, 10:40

    Rețeaua de sănătate Regina Maria marchează o nouă etapă în abordarea sănătății în România, devenind primul sistem complet integrat de servicii de medicină generală și stomatologie. Cu peste 14 ani de experiență pe piața stomatologică din România, Clinicile Dentare Dr. Leahu devin Regina Maria Dental Clinics – un moment semnificativ în parteneriatul inițiat în anul 2023, reprezentând cea mai mare tranzacție din domeniul medical românesc la acea vreme. În urma acestei convenții, medicul Ionuț Leahu – fondatorul Clinicilor Dentare Dr. Leahu a păstrat 49% din acțiuni, în timp ce pachetul majoritar a fost achiziționat de Regina Maria.

  • Netflix va transmite în premieră meciuri din NFL
    Netflix va transmite în premieră meciuri din NFL
    joi, 10:35

    Netflix a achiziționat drepturile pentru cel puțin patru meciuri din liga profesionistă de fotbal american (NFL), o premieră pentru platforma care caută să-și facă loc în lumea sportului, informează AFP.

  • Temu, acuzată în Europa de practici înșelătoare și de încălcarea regulilor de comerț digital
    Temu, acuzată în Europa de practici înșelătoare și de încălcarea regulilor de comerț digital
    joi, 10:23

    Asociațiile europene ale consumatorilor au anunțat că au depus o plângere împotriva platformei chineze de comerț online Temu, pe care o acuză că manipulează utilizatorii de internet și încalcă mai multor prevederi ale regulamentului UE privind comerțul online, transmite AFP.

  • iPhone-urile și iPad-urile vor putea fi folosite cu ochii
    iPhone-urile și iPad-urile vor putea fi folosite cu ochii
    joi, 09:54

    Apple a anunțat o funcție care va permite utilizatorilor, în special celor cu dizabilități, să acționeze elementele grafice ale sistemelor de operare și aplicațiilor de iPhone și iPad prin mișcarea ochilor.

  • Socep – creștere ușoară a veniturilor și profitului net la T1
    Socep – creștere ușoară a veniturilor și profitului net la T1
    joi, 09:43

    Operatorul portuar Socep a realizat în primele 3 luni ale anului o cifră de afaceri de 48,19 milioane lei, în creștere cu 4,62% față de cea de 46,06 milioane lei din perioada similară a anului trecut.

  • UiPath investește 35 milioane dolari într-un startup franțuzesc de inteligență artificială
    UiPath investește 35 milioane dolari într-un startup franțuzesc de inteligență artificială
    joi, 09:36

    Compania româno-americană de roboți software UiPath, fondată la București, de Daniel Dines și Marius Tîrcă, urmează să investească 35,2 milioane de dolari într-un start-up franțuzesc care dezvoltă tehnologii de inteligență artificială.

  • RCS & RDS, anunț către clienți. Și-a schimbat denumirea
    RCS & RDS, anunț către clienți. Și-a schimbat denumirea
    joi, 09:29

    RCS & RDS, unul dintre principalii furnizori de servicii convergente de comunicații electronice din România, își anunță clienții că și-a schimbat denumirea în Digi Romania.