Acționarii majoritari ai Apemin Zizin au investit peste 500.000 euro într-un centru de îngrijire a pielii

Acționarii majoritari ai Apemin Zizin au investit peste 500.000 euro într-un centru de îngrijire a pielii
Ana Maria Petcana
Ana Maria Petcana
scris 19 iul 2016

Acționarii majoritari ai îmbuteliatorului de apă minerală Apemin Zizin, Laura și Laurențiu Lazăr, au investit peste 500.000 euro într-un centru de îngrijire a pielii în București - DermaCare Clinique.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Situat pe strada Lt. Petre Linteș nr. 1, în București, centrul cuprinde cosmetică (tratamente faciale cu aparatură, dar și cu produse cosmetice profesionale), terapii corporale (tratamente de remodelare corporală, împachetări corporale), dar și proceduri de epilare progresiv definitivă. 

”Ideea acestui proiect a pornit din experiență proprie. În vâltoarea activităților zilnice, atât femeile, cât și bărbații, acordă prea puțin timp imaginii lor. Astfel, am dezvoltat conceptul DermaCare Clinique, un centru de îngrijire a pielii cu un ambient deosebit, cu echipamente de ultimă generație și profesioniști cu experiență”, a declarat Laura Lazăr, CEO DermaCare Clinique.

Afacerile medicale private ale familiei lui Sorin Oprescu au ajuns la 5 milioane euro, dar au generat pierderi CITEȘTE ȘI Afacerile medicale private ale familiei lui Sorin Oprescu au ajuns la 5 milioane euro, dar au generat pierderi

Apemin Zizin a fost înființată în 1991 și deține o unitate de îmbuteliere apei minerale în localitatea Zizin din județul Brașov. Anul trecut afacerile companiei au fost de 52,2 milioane lei (11,7 milioane euro).

viewscnt
Afla mai multe despre
apemin zizin
investiție
centru înfrumusețare