Aeroportul din Sibiu, locul 3 în topul aeroporturilor europene cu trafic sub 5 milioane de pasageri pe an

Aeroportul din Sibiu, locul 3 în topul aeroporturilor europene cu trafic sub 5 milioane de pasageri pe an
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 feb 2019

Aeroportul Internațional Sibiu (AIS) ocupă locul trei în topul aeroporturilor din Europa cu trafic sub cinci milioane de pasageri pe an.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Astfel, conform celor mai recente date statistice pentru anul 2018 prezentate de Airports Council International Europe - ACI EUROPE în raportul publicat în luna februarie 2019, Aeroportul Internațional Sibiu s-a clasat pe poziția 3 în topul aeroporturilor din Europa cu trafic sub 5 milioane de pasageri pe an care au înregistrat cele mai mari creșteri de trafic în 2018, arată Agerpres.

Creșterea de 32,2% poziționează aeroportul din Sibiu înaintea aeroporturilor din Vilnius (Lituania) și Memmingen (Germania).

FOTO Managerii și antreprenorii români se pot înscrie pentru cursuri MBA la Viena. Cum arată programul CITEȘTE ȘI FOTO Managerii și antreprenorii români se pot înscrie pentru cursuri MBA la Viena. Cum arată programul

Aeroportul Internațional Sibiu s-a clasat pe aceeași poziție în topul aeroporturilor cu trafic sub 5 milioane de pasageri pe an și pentru semestrul 2 al anului 2018, înregistrând o creștere de 51,6% a traficului de pasageri, raportat la aceeași perioadă a anului 2017.

viewscnt
Afla mai multe despre
aeroport
sibiu
avioane