Afacere în creștere rapidă. Producătorul de lapte vegan Oatly, susținut și de Oprah, atrage noi vedete și caută o evaluare de 10 miliarde dolari cu IPO în SUA

Afacere în creștere rapidă. Producătorul de lapte vegan Oatly, susținut și de Oprah, atrage noi vedete și caută o evaluare de 10 miliarde dolari cu IPO în SUA
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 12 mai 2021

Producătorul de lapte vegan Oatly, susținut, printre alții, de realizatoarea americană de talk-show-uri Oprah Winfrey, caută o evaluare de 10 miliarde dolari, în cadrul unei oferte publice inițiale în SUA, conform Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În urmă cu un an, compania a strâns 200 de milioane de dolari, de la un grup condus de Blackstone Group și care include vedete precum Oprah Winfrey, Natalie Portman și fostul șef al Starbucks Howard Schultz.

Noii investitori, inclusiv compania de divertisment a rapperului Jay-Z, Orkila Capital și Rabo Corporate Investments de la Rabobank, se vor alătura partenerilor existenți ai companiei și fondatorilor săi - frații Rickard și Björn Öste.

Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii CITEȘTE ȘI Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii

Sectorul alimentar pe bază de plante este în creștere rapidă, mai ales că lanțurile de fast-food și restaurantele de lux creează noi meniuri pentru a atrage clienți preocupați de sănătate și mediu.

Oatly, cu sediul în Suedia, cunoscut pentru produsele din lapte de ovăz, are legături cu mai multe cafenele din Statele Unite, inclusiv Starbucks, pentru cafea și ceai pe bază de plante.

Oatly a declarat că veniturile din ultima investiție vor fi utilizate pentru finanțarea proiectelor sale de extindere pe piețele actuale și pentru înființarea de noi fabrici de producție și crearea de locuri de muncă în Europa, Statele Unite și Asia.

viewscnt
Afla mai multe despre
oatly
oprah