AFI Europe Romania începe construcția AFI City, investiție de 16 milioane euro

AFI Europe Romania începe construcția AFI City, investiție de 16 milioane euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 iun 2018

AFI Europe Romania a anunțat marți că demarează luna aceasta lucrările pentru construcția AFI City, primul proiect rezidențial de amploare al companiei în România, aflat în sectorul 1 al Capitalei, lângă stația de metrou Laminorului. Investiția se ridică la 16 milioane de euro, iar TGC a fost desemnat drept contractor general pentru această primă fază a proiectului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Prima etapă a construcției a început luna aceasta și va genera două clădiri care vor însuma 190 de locuințe, deservite de 228 de locuri de parcare supraterană. Prima etapă a construcției AFI City va fi încheiată, conform estimărilor, în vara anului 2019, scrie News.ro.

„Demararea lucrărilor de construcție marchează un punct de referință pentru dezvoltarea unuia dintre proiectele noastre cheie în România. Când am lucrat la conceptul AFI City, mai ales în contextul lipsei calității designului și a construcției proiectelor din București, am luat în considerare cererea ridicată de apartamente sustenabile și funcționale. Așteptările privind vânzările sunt ridicate și credem că se vor desfășura în ritm rapid datorită locației proiectului și conceptului de comunitate privată”, a declarat Tal Roma, Business Development Manager AFI Europe Romania.

Google lansează YouTube Music în 10 țări europene CITEȘTE ȘI Google lansează YouTube Music în 10 țări europene

AFI Europe, subsidiară a AFI Properties, este o companie specializată în dezvoltarea, managementul și investițiile din domeniul imobiliar, ce operează în Europa Centrală și de Est din 1997.

Portofoliul AFI Europe include centre comerciale și proprietăți de retail, parcuri de business și dezvoltări rezidențiale de mare amploare și dezvoltări cu utilizare mixtă. AFI Europe operează în România, Cehia, Polonia, Germania, Bulgaria, Serbia, Ungaria și Letonia.

AFI Europe operează în România din 2005. Compania a dezvoltat și gestionează AFI Cotroceni, cel mai mare mall din România și unul din cele mai mari centre comerciale din Europa Centrală și de Est.

În octombrie 2013, AFI Europe a inaugurat AFI Ploiești, în urma unei investiții de peste 50 de milioane de euro.

În prezent, AFI Europe România dezvoltă în centrul orașului Brașov proiectul AFI Brașov, care include un centru comercial cu o suprafață închiriabilă de 45.000 de metri pătrați și două clădiri de birouri cu o suprafață închiriabilă de 25.000 de metri pătrați.

Pe segmentul de birouri, AFI România are în dezvoltare AFI Tech Park, un parc de business de clasa A cu o suprafață închiriabilă de 56.000 de metri pătrați, aflat în centrul Capitalei. Parcul de business va include două clădiri de birouri de înălțime redusă și un turn de birouri, care vor avea spații verzi amenajate într-o grădină centrală.

viewscnt
Afla mai multe despre
afi europe romania