Administrația Rezervației a publicat Regulamentul de pescuit comercial în Deltă

Administrația Rezervației a publicat Regulamentul de pescuit comercial în Deltă
scris 6 mai 2019

Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării (ARBDD) a făcut public Regulamentul de pescuit comercial din rezervație, a anunțat luni, într-un comunicat de presă, instituția din subordinea Ministerului Mediului.

Obiectivul Regulamentului de pescuit comercial în Delta Dunării este scăderea presiunii asupra resurselor piscicole, încurajându-i pe locuitori să aibă activități conexe pescuitului, în special activități tradiționale, pășunat, agricultură, apicultură, recoltare stuf și activități în turism, care să poată susține un nivel de trai decent în Deltă, se arată în comunicat.

Regulamentul prevede diminuarea cotei pentru pescarii care desfășoară alte activități legale și stabilește ce se întâmplă atunci când un pescar realizează cota de captură stabilită de autorități, scrie Agerpres.

Indicele ROBOR la 3 luni a scăzut la 3,30%, cel mai scăzut nivel din ultima lună CITEȘTE ȘI Indicele ROBOR la 3 luni a scăzut la 3,30%, cel mai scăzut nivel din ultima lună

"După depășirea cotelor maxime alocate pescarului înscrise în actele de reglementare deținute, pescarul va notifica și solicita suplimentarea cotei (dacă este cazul) în scris, la sediul ARBDD sau pe adresa de email arbdd@ddbra.ro, raportarepeste@ddbra.ro. În 10 zile, cererea de alocare a unei cote suplimentare va fi analizată în cadrul ședinței CIA", se menționează în Regulamentul de pescuit comercial în Deltă.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
pescuit
delta dunarii