Cerealcom, cel mai mare trader român de cereale, semnează pentru 100 milioane euro

Cerealcom, cel mai mare trader român de cereale, semnează pentru 100 milioane euro

SURSA FOTO: Zoransimin | Dreamstime.com

Profit.ro
Profit.ro
scris 26 iul 2023

Grupul Cerealcom, al omului de afaceri Mihai Anghel, cel mai mare trader de cereale cu capital autohton, a semnat o facilitate de credit revolving de tip club loan în valoare totală de 100 milioane euro. Aceasta finanțare va susține operarea unei baze logistice moderne, dar și extinderea bazei de achiziție și exportul cerealelor. Creditul include și o clauză de tip acordeon, care îi va permite companiei să acceseze o majorare a finanțării de 50 de milioane de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Banca Comercială Română S.A. și Erste Group Bank AG au acționat în calitate de Aranjori Principali Mandatați, iar Banca Comercială Româna a avut rol și de Agent de Documentație și Agent de Garanții și Plăți.

În cadrul creditului pentru Cerealcom, BCR participă cu 70 milioane de euro, iar Erste Group Bank AG cu 30 milioane de euro. Creditul are maturitate finală în 2025 și este destinat finanțării activității curente și derulării unor proiecte specifice.

Bindea, ROCA Industry: Lipsa acută de muncitori este doar un mit; există angajați bine pregătiți, dar trebuie să știi cum să-i păstrezi. ROCA Industry va face, probabil în toamnă, trecerea pe piața principală a bursei CITEȘTE ȘI Bindea, ROCA Industry: Lipsa acută de muncitori este doar un mit; există angajați bine pregătiți, dar trebuie să știi cum să-i păstrezi. ROCA Industry va face, probabil în toamnă, trecerea pe piața principală a bursei

 

Cu o suprafață de teren în exploatare (proprietate, arendă, concesiuni) de circa 25.000 de hectare, gestionată de 3 ferme, grupul Cerealcom Dolj se află în topul celor mai mari proprietari de terenuri arabile din România.

viewscnt
Afla mai multe despre
mihai anghel
cerealcom
nicolae sorin raducan
apia dolj