Corteva Agriscience pre-închiriază 23.000 metri pătrați într-un nou spațiu industrial. Cea mai mare cerere nouă din primul trimestru

Corteva Agriscience pre-închiriază 23.000 metri pătrați într-un nou spațiu industrial. Cea mai mare cerere nouă din primul trimestru
scris 17 mai 2021

Corteva Agriscience, furnizor de inputuri în domeniul agricol, a pre-închiriat 23.000 metri pătrați de spații industriale într-un depozit built-to-suit, tranzacția reprezentând cea mai mare cerere nouă din primul trimestru. Noul proiect al Corteva este situat în nord-estul Bucureștiului și dezvoltat de Lazăr Real Estate, parte a grupului International Lazăr Company.

Depozitul buil-to-suit este situat în satul Șindrilița, la 6 kilometri distanță de fabrica de producție actuală Corteva și la 14 kilometri de șoseaua de centură București.

VIDEO Profit TV - Să ajutăm business-ul. Dan Fați, CEO Dacris: Firmele se pregătesc pentru revenirea angajaților la birouri. Tombole cu premii, ciocolată, mic dejun pentru cine vine la birou. Pandemia a sporit gradul de suprasolicitare de trei ori, la 25% CITEȘTE ȘI VIDEO Profit TV - Să ajutăm business-ul. Dan Fați, CEO Dacris: Firmele se pregătesc pentru revenirea angajaților la birouri. Tombole cu premii, ciocolată, mic dejun pentru cine vine la birou. Pandemia a sporit gradul de suprasolicitare de trei ori, la 25%

Proiectul va fi livrat până la sfârșitul acestui an.

Pe piața spațiilor industriale, în primul trimestru din 2021 au fost tranzacționați aproximativ 216.000 mp, cu 17% mai mult comparativ cu primul trimestru al anului 2020, arată datele CBRE Research. Peste 96.300 mp din volumul închiriat în acest an au fost tranzacționați în București și în împrejurimile acestuia.

Vânzări în creștere pentru Sphera Franchise Group. Ajutor de stat în România și Italia CITEȘTE ȘI Vânzări în creștere pentru Sphera Franchise Group. Ajutor de stat în România și Italia

Cu un stoc existent de 2,3 milioane mp, Bucureștiul și Ilfovul continuă să atragă cel mai mare volum de noi dezvoltări industriale, având în prezent 140.000 mp în construcție.

Cu sediul central în Wilmington, SUA, Corteva Agriscience este unul dintre cei mai mari producători mondiali de semințe și produse pentru producția plantelor.

În 2019 Corteva a devenit companie independentă, listată la bursă, anterior fiind divizia agricolă a gigantului DowDuPont.

viewscnt
Afla mai multe despre
corteva agriscience
lazăr real estate