Daea: Prețul cărnii de porc a scăzut, dar piața va avea de suferit din cauza pestei porcine

Daea: Prețul cărnii de porc a scăzut, dar piața va avea de suferit din cauza pestei porcine
scris 26 sep 2018

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat, miercuri, că prețul cărnii de porc a scăzut, dar piața va avea de suferit din cauza pestei porcine.

Întrebat dacă există o evaluare privind evoluția prețului cărnii de porc, ministrul a răspuns: ”Vedem acum că a scăzut prețul cărnii de porc. Evaluările acestea nu pot fi făcute acum. Evident că piața va suferi, pentru că sunt efective de animale care au ieșit din totalul efectivelor din țară”., scrie News.ro

Chestionat dacă poate spune cât va fi prețul de Crăciun, Petre Daea a replicat: ”Nu pot să spun eu acum, pentru că piața stabilește cât e prețul și de Crăciun, și de Anul Nou”.

Tranzacție: Milionarul agribusiness Eusebiu Guțu preia pachetul majoritar al producătorului de panificație Pambac CITEȘTE ȘI Tranzacție: Milionarul agribusiness Eusebiu Guțu preia pachetul majoritar al producătorului de panificație Pambac

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a susținut, marți, la dezbaterea moțiunii simple împotriva sa, în plenul Camerei Deputaților, că se exagerează cu prezentarea situației pestei porcine în România, pentru a se da impresia că situația este scăpată de sub control.

viewscnt
Afla mai multe despre
carne de porc
petre daea