Furnizorul de legume Nu Oricum Serv are în plan să deschidă o fabrică și un nou depozit

Furnizorul de legume Nu Oricum Serv are în plan să deschidă o fabrică și un nou depozit
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 sep 2023

Compania Nu Oricum Serv, care comercializează produse fitosanitare, semințe, articole pentru sere, fiind totodată producător și furnizor de legume și fructe, are în plan să deschidă o fabrică și un nou depozit.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania, din Dâmbovița, a avut anul trecut o cifră de afaceri de peste 38 milioane lei.

FOTO Noile reguli pentru comercializarea alimentelor din insecte - avizate. Panou obligatoriu de avertizare CITEȘTE ȘI FOTO Noile reguli pentru comercializarea alimentelor din insecte - avizate. Panou obligatoriu de avertizare

Nu Oricum Serv are acum în plan să construiască un nou centru logistic cu temperatură controlată, cu o suprafață de 2.400 metri pătrați, ce va avea ca prim scop reducerea timpului de aprovizionare, dar și o fabrică de procesare legume.

Înființată în 2004, compania a pornit ca o afacere de familie, axându-se în principal pe furnizarea de inputuri agricole și servicii de specialitate. În prezent, compania comercializează produse fitosanitare, semințe, legume, fructe și articole pentru sere. Nu Oricum Serv desfășoară și activitate de producție legume, dispunând de o fermă de 16 hectare.

viewscnt
Afla mai multe despre
nu oricum serv
legume
depozit