Grupul Toneli a investit 700.000 de euro în ferma Găești pentru a produce ouă din găini crescute la sol

Grupul Toneli a investit 700.000 de euro în ferma Găești pentru a produce ouă din găini crescute la sol
Cristina Dobreanu
Cristina Dobreanu
scris 10 dec 2015

La finalul acestui an, grupul Toneli, unul dintre cei mai mari jucători din industria producătoare de ouă de consum, a investit 700.000 de euro în ferma din Găești, județul Dâmbovița, pentru a lansa noul produs „La curte”- Free Range, ouă care provin de la găini crescute la sol, cu acces în aer liber și hrănite pe bază de cereale.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

După finalizarea lucrărilor, capacitatea noii facilități este de aproximativ 18.850 de capete, care produc în medie 14.800 de ouă pe zi și 444.000 de ouă pe lună.

„Investiția realizată de grupul Toneli constă în înființarea unei ferme de creștere găini ouătoare, în sistem free range, în incinta amplasamentului deținut de Avicola Găești, având o suprafață a terenului de peste 80.000 de metri pătrați și două hale de producție de peste 1.200 de metri pătrați fiecare”, a explicat Andreea Constantinescu, marketing manager Toneli Holding.

Toneli Holding a avut, în 2014, afaceri de 15,4 milioane de euro și un profit de aproape 156.000 de euro. Din grupul Toneli mai fac parte, în afară de Toneli Holding, și Avicola Găești, Combavi și Euro-Casa Prod. Printre competitorii Toneli se numără Avicola Lumina (parte din Agricola Bacău) și Super Eggs Brăila.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
toneli
avicola gaesti
investitie
oua