Guvernul cumpără de pe piața internă câteva zeci de mii de tone de făină și mălai

Guvernul cumpără de pe piața internă câteva zeci de mii de tone de făină și mălai
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 mai 2020

Guvernul va achiziționa de pe piața internă 35.000 tone de făină albă și 28.000 tone de făină de mălai, în vederea distribuirii acestora în pachetele alimentare destinate persoanele cu venituri reduse, în risc de sărăcie. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ordonanța de urgență în acest scop este aprobată de Guvern în ședința de joi, iar ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, a arătat că este un proiect de act normativ așteptat de industria alimentară.

Noi reguli avizate pentru etichetarea și comercializarea laptelui de către firme. Amenzi care merg până la interzicerea activității CITEȘTE ȘI Noi reguli avizate pentru etichetarea și comercializarea laptelui de către firme. Amenzi care merg până la interzicerea activității

Făina și mălaiul vor fi incluse în pachetele alimentare destine pentru circa 1.188.000 de persoane, aflate în risc de sărăcie. Este vorba de un program în valoare de 225 milioane de euro, finanțate de Uniunea Europeană, iar pe lângă pachete alimentare vor fi acordate și truse de igienă corporală.

Contractele sunt încheiate, iar din data de 4 iunie va începe distribuția pachetului de igienă corporală, iar din data de 15 iunie va începe distribuția pachetelor alimentare.

viewscnt
Afla mai multe despre
faina
malai
achzitie
cumprare
guvern
pachete
alimentare
fonduri
europene
ue