Jan Willem Kivits pleacă la FrieslandCampina Rusia. Noul CEO al producătorului Napolact - un român

Jan Willem Kivits pleacă la FrieslandCampina Rusia. Noul CEO al producătorului Napolact - un român
scris 17 dec 2015

Compania FrieslandCampina a confirmat faptul că noul director general al producătorului Napolact este Cornel Cărămizaru (40 de ani), care până acum a deținut funcția de director de vânzări, informație transmisă la sfârșitul lunii noiembrie de Profit.ro.

El îl va înlocui, începând cu 1 ianuarie, pe Jan Willem Kivits, care a condus operațiunile companiei, în ultimii trei ani, și care a fost numit director general al FrieslandCampina Rusia.

"România este o piață importantă, la nivel internațional, pentru Royal FrieslandCampina. Operăm în România într-un mediu plin de provocări. Mă bucur că dispunem de o serie de atuuri, unele dintre ele chiar imbatabile, care încep să își demonstreze valoarea: o strategie bine conturată, o echipă ambițioasă, dedicată și plină de energie și un brand, Napolact, care se bucură de încrederea consumatorilor români zi de zi. Tuturor le datorăm mulțumiri pentru ceea ce suntem astăzi. Echipa de management va continua să asigure o creștere sustenabilă pentru companie în următorii ani, în paralel cu consolidarea legăturilorcu partenerii noștri, de la fermieri, până la clienți și consumatori", a declarat Cornel Cărămizaru.

FrieslandCampina România, parte a companiei olandeze Royal FrieslandCampina, este prezentă pe piața autohtonă cu brandurile Napolact, Milli, Oke, Campina și Dots.

viewscnt
Afla mai multe despre
frieslandcampina
napolact
cornel caramizare
jan willem kivits