O nouă casă de vinuri pe piața din România

O nouă casă de vinuri pe piața din România
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 mar 2017

Cu o experiență de peste 30 de ani în industria vinului, Dan Muntean lansează o nouă casă de vinuri pe piața din România – Domeniul Muntean. Noua companie va produce vinuri proprii, din recolta acestei toamne, și importă deja o selecție de vinuri de la reputate case din Franța, Germania, Spania, Italia, Chile și Noua Zeelandă, care se vor regăsi atât în retail, cât și în Horeca. Investiția totală, la finalul proiectului, se va ridica la peste 2,5 milioane de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

„Domeniul Muntean este un business de familie, născut din dragostea pentru vinuri și pentru oamenii care trudesc în slujba lui, pentru locurile binecuvântate din care viile și soarele ne oferă această fericire zilnică. Vom începe producția de vinuri proprii din recolta acestei toamne, punând în valoare atât soiuri tradiționale românești, precum Fetească Neagră, Tămâioasă Românească, dar și soiuri internaționale, binecunoscute românilor – Merlot, Pinot Noir, Cabernet Sauvignon sau Chardonnay. Portofoliul nostru de importuri se bazează pe o selecție atentă și exclusivistă de vinuri atât din Lumea Veche, cât și din Lumea Nouă: vinuri rose din Sudul Franței, Tempranillo din Spania, Riesling-uri germane, Shirazuri din Australia sau Carmenere din Chile... Pășim cu încredere într-o piață dinamică și extrem de competitive. De la an la an, creșterea apetitului consumatorului român pentru nou, dorința de a experimenta gusturi și arome noi și abilitatea de a înțelege vinurile de calitate ne dau această încredere”, a declarat Dan Muntean, fondatorul casei de vinuri Domeniul Muntean.

Compania este în faza de finalizare a achiziției unei crame și a unei suprafețe de circa 70 de hectare de viță de vie în regiunea viticolă Dealu Mare.

Portofoliul de importuri al casei Domeniul Muntean cuprinde branduri celebre din Europa - Grupul Gerard Bertrand, Grupul Pesquera Alejandro Fernandez, Dr. Loosen, Villa Wolf, Ciela e Terra -, cât și din Lumea Nouă - Luis Felipe Edwards și Seifried.

viewscnt
Afla mai multe despre
domeniul muntean
dan muntean
casa de vinuri