Peste 11 tone de pește fără documente legale, confiscate în 3 zile din Delta Dunării de către polițiști

Peste 11 tone de pește fără documente legale, confiscate în 3 zile din Delta Dunării de către polițiști
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 oct 2018

Polițiștii au ridicat, în perioada 20 – 23 octombrie, în vederea confiscării 11.451 de kilograme de pește, 2 ambarcațiuni, 2 motoare pentru ambarcațiuni și 24 de unelte de pescuit tip setci, în lungime totală de 728 de metri. Valoarea bunurilor supuse confiscării este de peste 56.000 de lei.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Operațiunile au fost desfășurate de polițiști din cadrul Serviciului de Poliție ,,Delta Dunării” în cooperare cu specialiști ai Gărzii Naționale de Mediu - Comisariatul Rezervației Biosferei Delta Dunării.

Pesta porcină se extinde în România CITEȘTE ȘI Pesta porcină se extinde în România

Aceștia au efectuat verificări și controale pe apă, în Rezervația Biosferei Delta Dunării, Complexul Lagunar Razelm – Sinoe, pe fluviul Dunărea cu brațele Sulina și Sfântu Gheorghe, precum și pe Meleaua Sfântu Gheorghe – Marea Neagră.

În urma desfășurării acțiunilor, echipele de control au constatat 4 infracțiuni prevăzute de OUG 23/2008 privind pescuitul și acvacultura și au aplicat alte 5 sancțiuni contravenționale prevăzute de același act normativ, precum și de legea 61/1991 privind ordinea și liniștea publică.

viewscnt
Afla mai multe despre
delta dunarii
peste
ilegal
pescuit
confiscare
politisti