Shaorma este cel mai căutat sortiment culinar noaptea, în Capitală

Shaorma este cel mai căutat sortiment culinar noaptea, în Capitală
Liviu Iancu
Liviu Iancu
scris 10 oct 2016

Bucureștenii nu renunță la shaorma nici în timpul nopții, fiind cel mai căutat sortiment culinar în Capitală, chiar și după ora 23.00, iar comenzile sunt lansate cu precădere din centrul orașului. Valoarea bonului mediu este similară cu cea din timpul zilei, respectiv circa 60 de lei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Numărul bucureștenilor care comandă mâncare de pe Internet în timpul nopții crește constant, cele mai multe comenzi fiind în special vinerea și sâmbăta, între orele 1:00 - 2:30, de pe smartphone-uri și tablete, rezultă din datele foodpanda.ro, cea mai mare platformă de food ordering din România. 

Astfel, dispozitivele mobile cu sistem iOS au o pondere de 42% din comenzi, cele cu Android cumulează 20% din total, iar restul este generat de desktop-uri.

Patronat: Un focar de pestă porcină africană în România va genera cea mai mare criză din ultimii 25 de ani, cu pagube de sute milioane euro CITEȘTE ȘI Patronat: Un focar de pestă porcină africană în România va genera cea mai mare criză din ultimii 25 de ani, cu pagube de sute milioane euro

Cele mai mari comenzi din punct de vedere valoric făcute până acum în București după ora 23:00 au fost cuprinse între 115 lei și 123 lei și au inclus, cu precădere, tot shaorma.

viewscnt
Afla mai multe despre
shaorma
bucuresti
comenzi
noaptea