VIDEO Incendiu de proporții la o fermă din Brăila

VIDEO Incendiu de proporții la o fermă din Brăila
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 nov 2023

Aproape două sute de animale au murit într-un incendiu puternic care a cuprins o fermă din județul Brăila, iar un om a fost rănit . El încerca să evacueze animalele din mijlocul flăcărilor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Corina Dent, Excedent, Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar

ISU Brăila anunță că incendiul a cuprins o fermă de pe raza localității Grădiștea, scrie News.ro.

ULTIMA ORĂ Sam Altman se va întoarce în funcția de CEO al OpenAI, anunță compania: „Iubesc OpenAI” CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Sam Altman se va întoarce în funcția de CEO al OpenAI, anunță compania: „Iubesc OpenAI”

La fața locului s-au deplasat mai multe autospeciale.

Când pompierii au ajuns la locul incendiului, focul se manifesta pe o suprafață de aproximativ o mie de metri pătrați, fiind surprinse foarte multe animale: bovine, ovine, porcine.

"Pompierii au acționat pentru limitarea propagării incendiului și evacurea animalelor. Ulterior, s-a constatat că incendiul se manifesta la trei grajduri și s-a reușit limitarea propagării și extinderii incendiului. În încercarea de a evacua animalele, o persoană a suferit   arsuri de gradelel 1 și 2. Victima, un bărbat de 33 de ani, a fost preluată de echipajul Serviciul de Ambulanță Județean Brăila și transportată la U.P.U. Brăila", transmite ISU Brăila.

După o primă evaluare, au ars două grajduri cu o suprafață de aproximativ 800 mp. cu bunurile aferente (aparate de muls, stand de răcire, material lemnos, furaje), dar și circa 40 porcine, 70 ovine și 80 bovine.

Cauza probabilă care a dus la producerea incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un conductor electric defect, au stabulit pompierii.

Sursa video: Probraila Braila

viewscnt
Afla mai multe despre
ferma
incendiu