Asociația Societăților Financiare din România are o nouă conducere

Asociația Societăților Financiare din România are o nouă conducere

Daniela Bodîrcă (CEO al UniCredit Leasing IFN S.A.)

Profit.ro
Profit.ro
scris 27 mai 2021

Asociația Societăților Financiare din România (ALB) și-a ales noua structură de conducere, în urma expirării mandatelor actuale.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În cadrul ședinței Adunării Generale a Asociației s-a ales noul Consiliu Director: Daniela Bodîrcă, realeasă în funcția de Președinte al Consiliului Director și Președinte ALB pentru al doilea mandat, Sorin Drăgulin, ales ca Vicepreședinte,  Bob De Man, Florin Balcan, aleși în calitate de membri, la care se adaugă realegerea membrilor deja existenți Miruna Senciuc și Liviu Șerban.

FOTO Vodafone, Orange, Deutsche Telekom, Telia și Telefonica - acord și pentru România de etichetare ecologică a telefoanelor mobile CITEȘTE ȘI FOTO Vodafone, Orange, Deutsche Telekom, Telia și Telefonica - acord și pentru România de etichetare ecologică a telefoanelor mobile

Consiliul de Leasing va fi condus de Daniela Bodîrcă (CEO al UniCredit Leasing IFN S.A.), în calitate de Președinte, Liviu Șerban (Director General Idea Leasing IFN S.A.) și Bob De Man ( CEO al Raiffeisen Leasing IFN S.A.) în calitate de Vicepreședinți.

Conducerea Consiliului Creditului de Consum va fi asigurată de către Sorin Drăgulin, (CEO al UniCredit Consumer Financing IFN S.A.), în calitate de Președinte, Miruna Senciuc (CEO al BNP Paribas PF SA Paris Suc. Bucuresti) și Florin Balcan (Director General Provident Financial Romania IFN S.A.) în calitate de Vicepreședinți.

ALB România a fost înființată în anul 2004, reprezintă principala asociație cu scopul de a promova interesele profesionale ale instituțiilor financiare nebancare care operează în industriile de leasing financiar și credit de consum.

viewscnt
Afla mai multe despre
asociația societăților financiare din românia