Asociația Societăților Financiare din România are o nouă conducere

Asociația Societăților Financiare din România are o nouă conducere

Daniela Bodîrcă

Profit.ro
Profit.ro
scris 15 iun 2023

Asociația Societăților Financiare din România (ALB), cea mai importantă asociație profesională reprezentând industriile de leasing financiar și credit de consum, și-a desemnat structura de conducere, ca urmare a alegerilor recent organizate.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Astfel, Consiliul Director al ALB are următoarea componență: Daniela Bodîrcă, realeasă în funcția de Președinte al Consiliului Director și Președinte ALB, Florin Bâlcan, ales ca Vicepreședinte, Gergana Staykova, aleasă în calitate de membru,  Sorin Drăgulin, ales în calitate de membru, la care se adaugă realegerea membrilor deja existenți, Liviu Șerban și Bob De Man.

YouTube relaxează condițiile de monetizare pentru creatorii de conținut CITEȘTE ȘI YouTube relaxează condițiile de monetizare pentru creatorii de conținut

Consiliul de Leasing va fi condus de Daniela Bodîrcă (CEO al UniCredit Leasing Corporation IFN S.A.), în calitate de Președinte, Liviu Șerban (Director General Idea Leasing IFN S.A.) și Bob De Man ( CEO al Raiffeisen Leasing IFN S.A.) în calitate de Vicepreședinti.

Conducerea Consiliului Creditului de Consum va fi asigurată de către Florin Bâlcan, (Director General Provident Financial Romania IFN S.A.) în calitate de Președinte, Gergana Staykova (Director General  TBI Money IFN S.A.) și Sorin Drăgulin (Director General UniCredit Consumer Financing IFN S.A.) în calitate de Vicepreședinti.

viewscnt
Afla mai multe despre
asociația societăților financiare
daniela bodîrcă