91 de zboruri, întârzieri mai mari de 60 de minute pe Aeroportul "Henri Coandă"

91 de zboruri, întârzieri mai mari de 60 de minute pe Aeroportul "Henri Coandă"
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 nov 2022

Un număr de 91 de zboruri, atât decolări, cât și aterizări, au înregistrat întârzieri mai mari de 60 de minute pe Aeroportul Internațional "Henri Coandă", în perioada 3 - 9 noiembrie, informează Compania Națională Aeroporturi București (CNAB).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Din totalul zborurilor întârziate, pentru 33 companiile aeriene au raportat drept cauză rotația aeronavelor sau lipsa echipajului, scrie Agerpres.

Un monopost Ferrari de Formula 1, pilotat de Michael Schumacher, vândut la licitație pentru o sumă record CITEȘTE ȘI Un monopost Ferrari de Formula 1, pilotat de Michael Schumacher, vândut la licitație pentru o sumă record

Cele mai multe zboruri cu întârzieri de peste o oră s-au înregistrat la companiile aeriene Wizzair (36 de zboruri), Ryanair (14) și Tarom (10).

Potrivit sursei citate, în săptămâna analizată, s-au înregistrat și 12 anulări ale unor curse aeriene.

În intervalul de referință, pe Aeroportul Internațional "Henri Coandă" București au fost operate 1.872 de zboruri, dintre care 1.723 regulate, fiind înregistrat un trafic de 202.805 de pasageri pe fluxurile de plecări, sosiri și tranzit.

viewscnt
Afla mai multe despre
cnab
zboruri