Accesul la stația de metrou Piața Unirii 2, ieșirea spre Hanul lui Manuc, restricționat

Accesul la stația de metrou Piața Unirii 2, ieșirea spre Hanul lui Manuc, restricționat
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 mar 2024

Accesul călătorilor la stația de metrou Piața Unirii 2, ieșirea spre Hanul lui Manuc, va fi restricționat începând de luni, pentru derularea unor lucrări de reparații la accesurile C și D, potrivit unui anunț al Metrorex.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Practic, accesul va fi restricționat în perioada 25 martie - 26 aprilie, în condițiile în care lucrările la accesul C al stației vor începe în 25 martie și se vor încheia pe 10 aprilie, iar lucrările pentru accesul D se vor desfășura în intervalul 11 - 26 aprilie, scrie Agerpres.

Interzicerea staționării cu motorul pornit în orașe, adoptată tacit de senatori, după ce Guvernul și-a dat acordul CITEȘTE ȘI Interzicerea staționării cu motorul pornit în orașe, adoptată tacit de senatori, după ce Guvernul și-a dat acordul

Metrorex precizează că lucrările la accesurile stației Piața Unirii 2 presupun decopertarea suprafețelor placate și refacerea acestora prin tencuirea pereților, zugrăveli cu vinarom și placare cu travertin.

"Pe toată perioada lucrărilor, zona va fi asigurată corespunzător prin delimitare cu banda de semnalizare și plasă de protecție. Călătorii sunt rugați să folosească celelalte accesuri al stației", spun reprezentanții companiei. 

viewscnt
Afla mai multe despre
hanul lui manuc
piața unirii 2