Administrația Federală pentru Aviație din SUA ar putea inspecta sute de avioane Boeing 787 Dreamliner

Administrația Federală pentru Aviație din SUA ar putea inspecta sute de avioane Boeing 787 Dreamliner
scris 8 sep 2020

Administrația Federală pentru Aviație ar putea inspecta sute de avioane Boeing 787 Dreamliner, dn cauza unor probleme de producție la una dintre fabricile producătorului merican de avioane, a relatat luni publicația Wall Street Journal, citând documentele guvernamentale interne și persoane apropiate situației, transmite Reuters.

Luna trecută, Boeing a anunțat că unele companii aeriene care operează avioane 787 Dreamliner au scos din serviciu opt aparate după ce producătorul a identificat două probleme de fabricație distincte în fuselaj, scrie News.ro

Anunț oficial: Dacia Logan dispare de pe cele mai importante piețe europene CITEȘTE ȘI Anunț oficial: Dacia Logan dispare de pe cele mai importante piețe europene

Într-o notă din 31 august, Boeing a informat Administrația Federală pentru Aviație că unele piese produse la fabrica sa din Carolina de Sud nu îndeplinesc standardele, potrivit WSJ.

O astfel de directivă de siguranță ar putea acoperi până la 900 de avioane Dreamliner livrate din 2011, potrivit articolului. Directiva depinde de reviziile în curs efectuate de Boeing și Administrația Federală pentru Aviație.

FAA și Boeing nu au răspuns imediat solicitărilor de comentarii din partea Reuters.

viewscnt
Afla mai multe despre
boeing 787 dreamliner
administrația federală pentru aviație