ALD Automotive România are un nou director

ALD Automotive România are un nou director

Shane Dowling

Profit.ro
Profit.ro
scris 5 sep 2019

Compania de leasing operațional ALD Automotive - filiala BRD Groupe Societe Generale și a grupului ALD anunță numirea lui Shane Dowling în funcția de Director General ALD Automotive România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Dowling va continua să ocupe și poziția de Director Regional ALD Automotive pe Europa de Sud-Est, rol din care coordonează activitatea din 4 țări: România, Bulgaria, Grecia și Turcia.

Cu o experiență de peste 20 de ani în industriile automotive și leasing operațional, Shane Dowling a mai ocupat poziția de Director General al ALD Automotive România în perioada 2011 – 2016. Ulterior a fost promovat Director Regional pe Europa de Sud-Est, iar concomitent a fost și CEO al ALD Automotive Turcia.

FOTO Primarul general a semnat contractul pentru realizarea lucrărilor de supralărgire a bulevardului Prelungirea Ghencea, investiție de 122 de milioane de euro CITEȘTE ȘI FOTO Primarul general a semnat contractul pentru realizarea lucrărilor de supralărgire a bulevardului Prelungirea Ghencea, investiție de 122 de milioane de euro

Shane Dowling s-a alăturat grupului ALD Automotive în septembrie 2006, ca International Sales Manager, apoi fiind promovat în funcția de Head of International Sales în 2010. La începutul lui 2011, Shane s-a mutat în România pentru a ocupa poziția de General Manager al ALD Automotive România. În 2016 a fost promovat Director Regional South-East Europe și CEO al ALD Automotive Turcia, poziție din care a coordonat activitatea din patru țări: Turcia, România, Bulgaria și Grecia.

Shane Dowling lucrează în industria automotive de peste 20 de ani și, anterior intrării în grupul ALD, în 2006, a ocupat poziții de conducere în Irlanda, ca General Manager of Johnson and Perrott Fleet Services, precum și Sales and Marketing Executive of Mitsubishi Motors Irlanda. Este absolvent de Marketing al Institutului de Marketing Irlanda și are 49 de ani.

Operațională în România din 2005, ALD Automotive este filiala BRD – Groupe Société Générale și a grupului ALD. Compania oferă leasing operațional full service, asigurând finanțarea și o gamă completă de servicii de administrare pentru flotele de autovehicule

viewscnt
Afla mai multe despre
ald automotive
shane dowling